Nike+

Privacy verklaring


Verzamel Informatie

    Wanneer u onze website bezoekt, kunt u ons wat informatie, persoonlijke informatie die u een bewuste beslissing blijkt dat verzameld wordt op een op geaggregeerde basis als u en anderen op onze website kijken individueel en gebruik van de site verzamelde informatie te sturen.

Om Informatie Te Verstrekken

    Naast het verstrekken van de bovenstaande informatie, met onze partners, als je verder te corresponderen met ons op via e-mail, kunnen wij de inhoud van uw e-mailberichten te krijgen samen met uw e-mailadres en onze antwoorden. Wij bieden dezelfde bescherming voor deze elektronische communicatie die wij gebruiken in het onderhoud van per post en telefoon ontvangen informatie.

Gebruik Van Informatie

    In grote lijnen, wij persoonlijke informatie ten behoeve van het beheer van onze activiteiten, het bieden van klantenservice en het aanbieden van andere producten en diensten voor onze klanten en prospects te gebruiken. Af en toe kunnen we ook de informatie die we verzamelen om u te denken over belangrijke wijzigingen op onze website, nieuwe diensten en speciale aanbiedingen te gebruiken, zal u waardevolle informeren. Ze gebruikte product en service aanbiedingen te sturen lijsten zijn ontworpen en ontwikkeld in lijn met onze traditionele zakelijke normen om de veiligheid en vertrouwelijkheid van de persoonsgegevens van klanten te beschermen beheren.

Informatiebeveiliging

    Wanneer u vertrouwelijke persoonlijke informatie te sturen, zoals credit card nummers op onze website op ons beveiligde server-software, die we verkregen versleutelt alle informatie die u invoert voordat deze naar ons wordt verzonden. De informatie wordt versleuteld op de weg en gedecodeerd als het eenmaal onze website bereikt. Andere e-mail die u niet kunt er zeker van te sturen naar ons, tenzij we adviseren u dat de veiligheidsmaatregelen in de plaats voordat ze worden verzonden naar de informatie zijn.

    We maken gebruik van encryptie/security software om de vertrouwelijkheid van de persoonlijke gegevens die we beschermen tegen onbevoegde toegang of openbaarmaking en onopzettelijk verlies, wijziging of vernietiging. Als u vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Terug
Uw ipadres is: 54.80.80.77
Thuis |   Contact |   Sitemap |   Privacy verklaring |   Verzenden & retouren |   Alle artikelen..
Copyright © 2018 www.opposehyperion.com. Powered by Nike Outlet Store